Recensies

 • Zelfontwikkeling

  Altijd een belevenis vol inzichten als ik een consult heb bij Belia. Al haar kennis zet ze in, verschillende methodieken komen tot zijn recht en ik ben steeds verbaasd wat er allemaal naar voren komt. Elke keer weer ga ik naar huis met een verhelderde blik, een lach op mijn gezicht en een voldaan gevoel.

 • Burn out

  Ik vind Belia helemaal geweldig! Je praktijk is super mooi en je doet het echt heel goed! Ik heb je aanbevolen aan andere mensen. Het is ook fijn dat je steeds zegt hoe goed ik het al doe. Je bent mijn rots in de branding!

  Burn out

 • Fysieke klachten

  Belia is een uitzonderlijk prettig mens. Ze stelt je snel op je gemak en komt op een rustige en professionele maar ook betrokken manier tot de kern. Ik kijk altijd uit naar onze consulten omdat ik het ervaar als pareltjes aan mijn levensketting. Bij Belia krijg ik de kans om echt aan de onderliggende belemmeringen te werken en ook echt los te laten. Het is een prachtig helende reis die ik een ieder van harte kan aanbevelen!

 • Hoofdpijn en buikpijn

  Ik vind het super fijn dat Belia mij helpt, en het helpt ook écht! Ik had altijd hoofdpijn en buikpijn en nu nog maar af en toe als ik gespannen ben!

  Hoofdpijn en buikpijn

 • Watervrees

  Mijn eerste ervaring met kinesiologie was toen ik bij Belia in haar praktijk kwam met mijn dochter voor haar watervrees. Belia is kalm, lief, meegaand en heel professioneel. Zij hielp met zowel de fysieke als mentale blokkades en met het stukje levensbegeleiding. Mooi om te zien hoe zij haar goed ontwikkelde intuïtiviteit en kennis inzet om je al heel snel veilig te voelen en daardoor samen heel gauw tot de kern weet te komen.

  Wat zowel mijn dochter en ik als zeer bijzonder hebben ervaren, is dat Belia ongelooflijk veel benaderingen heeft voor hetzelfde probleem. Ze kent zoveel technieken en beschikt over verschillende tools in haar ‘therapeutenrugzak’ dat ik ervan overtuigd ben dat iedereen baat heeft bij haar behandelingen, van jong tot oud. Daarbij, het groeiwerk wat zij meegeeft, evenals de remedies, hebben geleid tot een snelle en positieve uitwerking op de blokkades en maakt dat wij Belia een ieder van harte aanbevelen en graag bij haar blijven komen! Ook haar oprechte interesse en betrokkenheid na de consulten is erg prettig.

 • Burn out

  Ik waardeer Belia Kinesiologie met 5/5 Sparkles! Een zeer goede therapeut die klachten bij de bron weet aan te pakken, haar positieve energie en enthousiasme zorgen voor een prettige sfeer. Door Belia’s hulp sta ik mentaal weer sterk in mijn schoenen na mijn Burnout. Ik ben weer zelfverzekerd, kan omgaan met verleden, voel mij levend en durf weer te groeien. Ik ben een nieuw mens, die de wereld aan kan dankzij haar hulp.

  Burn out

 • Fysieke klachten

  Ik bezocht Belia omdat ik last had van lichamelijke klachten die periodiek terugkwamen. Bij de huisarts vond ik niet de juiste antwoorden en daarom keek ik verder. Dankzij Belia ben ik nog bewuster gaan kijken naar de connectie tussen lichaam en geest. Ze creëert een fijne en veilige sfeer en ik voel me altijd gehoord en gezien. Ik kan het iedereen aanraden!